Wil je een of meer van je artikelen retourneren?

Niet-gepersonaliseerde sieraden kunnen binnen 14 dagen na de bezorging op eigen kosten worden geretourneerd. Gedragen oorbellen, armbanden, ringen en kettingen kunnen om hygiënische redenen helaas niet geretourneerd worden.

Al onze gegraveerde sieraden zijn gepersonaliseerd en hebben een eigen, uniek karakter. Dit soort producten komt niet in aanmerking voor retournering. Indien er een fout is gemaakt tijdens het productieproces van onze sieraden, zullen wij uiteraard samen naar een passende oplossing zoeken. In dit geval of voor meer informatie over retourneren, kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren of gestolen artikelen of producten die naar elders zijn gebracht voor reparaties, graveringen of wijzigingen van welke aard dan ook.

Wij nemen de verantwoordelijkheid voor reparaties en onze kwaliteit voor de maximale duur van 6 maanden. Maar wij nemen onze kwaliteit zeer serieus en willen garanderen dat elk probleem individueel wordt bekeken.

Let op! Producten die niet in de originele verpakking geretourneerd zijn, zullen alleen in behandeling genomen worden als het product nog in goede staat is. 

TERUGBETALING

Bij retourzendingen zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour teruggestort worden, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. MeraJewelry behoudt zich het recht voor retour gestuurde producten te weigeren indien blijkt dat deze gedragen zijn of niet binnen de gestelde termijn retour zijn gestuurd.