Garantie bij verkleuring

Wij hanteren de volgende garantietermijn na datum van aankoop van 6 maanden.

Elke situatie wordt individueel beoordeeld door ons. Neem contact op via info@merajewelry.nl en voeg de volgende informatie toe:

  • Ordernummer en volledige naam
  • Foto/video van het beschadigde product waarbij het probleem duidelijk zichtbaar is
  • Een korte omschrijving van het probleem

Indien wordt vastgesteld dat het gaat om een fabricagefout zal je product kosteloos worden gerepareerd of vervangen. Let wel, de garantie vervalt wanneer een gebrek is ontstaan als gevolg van of dat voortvloeit uit onvoorzichtigheid doordat jij of iemand anders het product hebben proberen aan te passen of het product hebben gebruikt waar het niet voor gemaakt is.

Beschadiging van producten buiten de garantietermijn vallen niet onder de garantievoorwaarden. Daarnaast valt het verliezen van producten niet onder de garantievoorwaarden.

Verkeerd/beschadigd product ontvangen ?

Wij streven ernaar om alle producten en je bestelling grondig te controleren voor verzending. Wanneer je toch een verkeerd of beschadigd product hebt ontvangen dien je dit binnen 3 dagen na ontvangst aan ons kenbaar te maken. Dit kun je doen door een mail te sturen naar info@merajewelry.nl met de volgende informatie:

  • Ordernummer en volledige naam
  • Foto/video van het beschadigde product en een korte omschrijving
  • Wanneer je ons later dan 3 dagen na ontvangst op de hoogte stelt kunnen we niet meer aansprakelijk gesteld worden.

Bekijk onze materials & care pagina voor belangrijke tips om je sieraden te verzorgen om ze zo lang mogelijk met plezier te kunnen dragen!