• Welcome to our store •

MATERIALS

STERLING ZILVER 
De basis van onze sieraden zijn gemaakt van 925 sterling zilver. Dit is het meest gebruikte gehalte zilver voor sieraden. Onze producten bevatten geen nikkel of enige andere stof die de huid irriteert.

GOLD PLATED STERLING SILVER
Gold plating is een laagje goud dat is aangebracht over een 925 sterling zilver basis. We werken met een 18-karaat gold plating die afgewerkt is met een aanslagvrije coating. 

ZIRKONIA 
Wij maken gebruik van zirkonia stenen. Hiermee bieden wij een duurzaam en betaalbaar alternatief voor diamanten. Onze sieraden zijn allemaal afgewerkt met zirkonia stenen om de betaalbare luxe te garanderen waar Mera Jewelry voor staat.

CARE

Omdat zilver een zacht materiaal is, moet het worden beschermd tegen schokken en hoge hitte tijdens gebruik en opslag. Al onze producten zijn handgemaakt met behulp van de nieuwste technologie, dus precisie tijdens gebruik wordt aanbevolen voor langdurig gebruik.

Hoewel het natuurlijk is dat zilver oxideert en na verloop van tijd verkleurt, kunt u dankzij de sterke gouden coating die we gebruiken langer gebruik maken van de sieraden.

Bewaar uw sieraden altijd afzonderlijk, bij voorkeur in een zacht gevoerde doos of zakje, zodat ze niet tegen elkaar wrijven, krassen of klitten. Vergeet ook niet om je kettingen goed op te bergen, zodat ze niet in de knoop raken.

Zorg ervoor dat u extreme vochtigheid of hitte vermijdt, omdat dit aanslag kan veroorzaken. Uw sieraden moeten op een donkere, koele en droge plaats worden bewaard. Het opslaan van zilveren sieraden in een verzegelde plastic zak of luchtdichte doos wanneer deze niet wordt gedragen, houdt de lucht vast die oxidatie veroorzaakt.

Vergeet nooit dat je je sieraden als laatste moet dragen wanneer je je voorbereidt op de dag en verwijder ze als eerst aan het einde van de dag.

Uw sieraden kunnen sneller vervormen als ze in contact komen met chemische producten zoals parfums, haarlak, make-up, aceton, lichaamsoliën en deodorant.

Langdurige blootstelling aan zonlicht kan ervoor zorgen dat de stenen die in uw sieraden worden gebruikt, afnemen en vallen.